TAN Afdeling Noord  logoNoord

In Koekange, bij Automobielbedrijf Arjen Antonisse, was onze eerste Technische Bijeenkomst van dit jaar. Het onderwerp was Motorrevisie en de organisatie was in handen van Arjen en Mark.

Na eerst onthaald te zijn op koffie met cake, begonnen we aan het serieuze gedeelte. Eerst een theoretische uiteenzetting over de constructie en de werking van de motor, afwisselend door Arjen en Mark en uiteraard met inbreng van de toehoorders.

Daarna verzamelde iedereen zich rond de uitgestalde onderdelen, waar zoals gewoonlijk weer geanimeerd werd gediscussieerd. En ook tijdens de borrel gingen de discussies door.

We kunnen terugzien op een geslaagde en plezierige middag met een opkomst van tegen de 30 personen en danken Arjen en Feikje Antonisse voor de gastvrijheid.    


Nieuwtjes

Je zult toch net nieuw lid zijn en alles willen lezen over de Traction dan is hier je kans!!!! Daan Zwarberg heeft al zijn Traxion bladen uitgelezen en wil ze graag doorgeven aan een andere liefhebber. Hij heeft ze allemaal vanaf 1984 tot heden. Hij biedt ze gratis aan en wil ze zelfs allemaal meenemen naar de Ledenvergadering op 5 februari. Bel Daan even op zijn mobiele nummer 06 10376929. En wie het eerst komt het eerst maalt.

Agenda

5 februari: Nieuwjaarsreceptie

23 maart: Filmavond

23 april: Rondrit door de Noordoostpolder

24 & 25 juni: 50 jarig jubileum TAN-Noord