TAN Afdeling Noord  logoNoord

 

Jaarfeest

 

JAARFEEST COEVORDEN 8 SEPTEMBER 2019.

Inmiddels heeft uw Traction u laten weten dat de wintermaanden voorbij zijn en niets u meer in de weg staat naar buiten te gaan.

Naast de vele evenementen die reeds georganiseerd zijn willen wij, als organiserende afdeling voor het jaarfeest, u voor dit jaarfeest uitnodigen.

Gebleken is dat er enkele onduidelijkheden zijn over de inschrijving.

Indien u deel wilt nemen aan het jaarfeest, maar niet wilt deelnemen aan het buffet, dan maakt u € 7,50 per persoon over via de TAN-site of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u deelnemen aan het jaarfeest én het buffet, dan gelieve u € 22,50 per persoon over te maken.

Rekeningnummer: NL72 RABO 0307461890.tnv TAN evenementen.

Als u wilt deelnemen aan het concours d’elegance, dan dient u contact op te nemen met onze coördinator van het jaarfeest: Joop Posthumus: tel. 0594 – 632473/ 06 29051051 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast de prachtige stad Coevorden, met veel musea, kunt u op het plein genieten van veel Tractions, deelnemen aan een stadswandeling, waardoor de stenen gebouwen voor u gaan leven, en deelnemen aan een korte – of lange rondrit in de omgeving van Coevorden.

In de volgende uitgaven van clubblad Traxion vindt u ook informatie over het jaarfeest.

Met vriendelijke groeten:

Afdeling Noord.