TAN Afdeling Noord  logoNoord

Op 23 november was het weer een gezellige boel bij Gerrit Jansen in Yde. In grote getale zijn de mannen afgekomen op dit inmiddels vertrouwde laatste evenement van het jaar.

Lees meer...

Oldtimer & Classic Beurs Leek

TAN afdeling Noord was weer vertegenwoordigd bij de 24e editie van deze oldtimerbeurs die werd gehouden van vrijdag 11 oktober 2019 t/m zondag 13 oktober 2019.

Reeds een aantal jaren presenteren een aantal Franse oldtimersclubs zich met een gezamenlijke stand (de Franse straat). Dit jaar was het thema klassiek Frans: coupé en cabrio.

Lees meer...

Jaarfeest Coevorden.

Op zondag 8 september kwamen vele Tractions uit alle hoeken van Nederland naar het Drentse Coevorden om het jaarfeest van de Traction Avant Nederland te vieren. Het jaarfeest had alle bekende ingredienten om er een geslaagd evenement van te maken. Een ontvangst met koffie, opening door de loco-burgemeester, stadswandelingen, rondrit, concour d'elegance en afsluitend een lekker warm buffet. Voor velen een mooie kennismaking met Coevorden. 

Lees meer...

TAN-bbq.

TAN Noord rit op 8 juni 2019 met aansluitend BBQ.

Lees meer...

Voorjaarsrit TAN-Noord op 19 mei 2019.

Onze leden waren vanaf 12.00 uur welkom bij Cafe Hammingh in Garnwerd. Na de koffie vertrokken we met 15 auto’s en 28 personen rond 13.00 u voor een rit door het mooie zonnige voorjaarslandschap.

Lees meer...

Technische keuring.

Op zaterdag 23 maart was er een gelegenheid om bij garage Jansen in Groningen de Traction te laten keuren.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie Drachten.

Ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie op 20 januari 2019 in De  Skûle te Drachten.

Lees meer...

Nieuwtjes

Je zult toch net nieuw lid zijn en alles willen lezen over de Traction dan is hier je kans!!!! Daan Zwarberg heeft al zijn Traxion bladen uitgelezen en wil ze graag doorgeven aan een andere liefhebber. Hij heeft ze allemaal vanaf 1984 tot heden. Hij biedt ze gratis aan en wil ze zelfs allemaal meenemen naar de Ledenvergadering op 5 februari. Bel Daan even op zijn mobiele nummer 06 10376929. En wie het eerst komt het eerst maalt.

Agenda

5 februari: Nieuwjaarsreceptie

23 maart: Filmavond

23 april: Rondrit door de Noordoostpolder

24 & 25 juni: 50 jarig jubileum TAN-Noord