TAN Afdeling Noord  logoNoord

Bij Theehuis ’t Hunebed in Havelte werd de rij Tractions steeds langer. Meer dan 30 leden hadden zich voor de rit aangemeld en dat was te zien, ook binnen, waar men de handen vol had aan het serveren van de koffie met heerlijk gebak.
Na ruimschoots de tijd te hebben gehad om bij te kletsen, vertrokken we om 12:00 uur. Via Havelte, Uffelte, Rheebruggen en Ansen slingerde een lange rij Tractions naar het parkeerterrein van het bezoekerscentrum van het Dwingelderveld in Ruinen. Vandaar even de benen strekken; een korte wandeling naar de schaapskooi en een galerie en toen een bezoek aan het bezoekerscentrum zelf.
De rit werd vervolgd via Eursinge, Eemster, Dwingeloo naar Wittelte, waar we een galerie met beeldentuin bezochten.
Naarmate de dag vorderde werd het steeds drukker in Drenthe, ongetwijfeld als gevolg van de herfstvakantie en het mooie herfstweer. Maar de indrukwekkende rij Tractions kreeg meestal voorrang, dus bleef de stoet mooi bij elkaar.
Waar we geen voorrang meer kregen was bij het Theehuis. De snert was heerlijk, maar vanwege de enorme drukte konden we niet meer allemaal bij elkaar zitten. Daardoor heeft niet iedereen het dankwoord van de voorzitter gehoord, maar Guus heeft de organisatoren heel hartelijk bedankt voor de geweldige organisatie.


Nieuwtjes

Je zult toch net nieuw lid zijn en alles willen lezen over de Traction dan is hier je kans!!!! Daan Zwarberg heeft al zijn Traxion bladen uitgelezen en wil ze graag doorgeven aan een andere liefhebber. Hij heeft ze allemaal vanaf 1984 tot heden. Hij biedt ze gratis aan en wil ze zelfs allemaal meenemen naar de Ledenvergadering op 5 februari. Bel Daan even op zijn mobiele nummer 06 10376929. En wie het eerst komt het eerst maalt.

Agenda

5 februari: Nieuwjaarsreceptie

23 maart: Filmavond

23 april: Rondrit door de Noordoostpolder

24 & 25 juni: 50 jarig jubileum TAN-Noord