TAN Afdeling Noord  logoNoord

 
Op 21 maart waren 17 leden verschenen in de Skûle te Drachten. Allemaal voorzien van een soldeerbout, verlengsnoeren en andere hulpmiddelen die Jeroen had aanbevolen. 
Gelukkig waren er ook enkele leden die niet mee soldeerden. Want de meesten van ons solderen niet dagelijks en om al die kleine onderdeeltjes netjes aan een printplaatje te solderen vergt veel concentratie. En dan is het wat mooi dat er iemand is die voor de inwendige mens kan zorgen.
 
Jeroen Berntsen voorzag ons allemaal van aluminium kastjes, diodes, transistors, ledjes, draadjes en noem maar op. Met een handleiding en een mondelinge toelichting van de meester zelf ging iedereen aan de slag. Gelukkig kwam Jeroen ook af en toe langs om erop toe te zien dat alles goed ging, dus aan het eind, toen de gebouwde setjes een voor een door Jeroen werden getest, waren er niet zo veel correcties meer nodig. Maar of de stroboscoop eenvoudiger was dan de electronische ontsteking van vorig jaar, of dat we meer ervaring beginnen te krijgen, de meesten begonnen vroeger te vertrekken. 
Op 31 maart zullen we het afstellen van de ontsteking van de Traction kunnen testen!
 
Wij zijn veel dank verschuldigd aan Jeroen, die veel vrije tijd heeft besteed aan het organiseren van deze avond en ons van zijn kennis heeft laten profiteren.
En natuurlijk ook aan Libbe voor het organiseren van de Skûle en de catering.