Van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober werd de 17e oldtimerbeurs in Leek gehouden. Op de beurs van het vorige jaar had de afdeling Noord al gestaan met enkele Tractions. Dat was een statisch rijtje auto’s met een touwtje er voorlangs. Niet echt uitnodigend en informatief. Daarom was besloten dit jaar breder uit te pakken. Daarom is een groep van zes man en vrouw was enkele maanden geleden al begonnen met de voorbereiding van de Traction presentatie op deze beurs. 
 
Diverse verschillende Tractions stonden op de beurs om te laten zien dat iedereen op een verschillende manier plezier van dezelfde auto kan hebben. De een wil hem alleen rijdend houden en geeft minder om het uiterlijk terwijl de ander hem perfect wil restaureren.
Met een puzzel werden de bezoekers gestimuleerd zich te verdiepen in de Traction. Alle antwoorden waren op de stand te vinden dus specifieke kennis van de Traction was niet noodzakelijk. Een paar bezoekers hebben werkelijk een half uur lang alle informatie gelezen om een foutloze puzzel te maken. 
Uiteindelijk waren er een twintigtal inzenders waarvan er drie foutloos waren. De winnaar gaan we binnenkort zijn prijs brengen.
 
Voor de kinderen was er een Traction kleurplaat, immers bij de jeugd moet je beginnen. 
 
Tenslotte konden de echt geïnteresseerden nog een ritje maken in een echte Traction. Op het parkeerterrein stonden twee leden klaar om een rondje te rijden en het Traction virus over te brengen. Helaas was het weer er niet echt naar, maar diegenen die mee geweest zijn hebben genoten.
 
Het is tenslotte een drukke beurs geweest met grote aantallen bezoekers, soms wel 20 mensen op de stand.
We zijn veel dank verschuldigd aan alle vrijwilligers voor het voorbereiden, maken van kleurplaten en folders, bemensen van de stand, verzorgen van de inwendige mens, maken van een presentatie, informeren van de beursganger, maken van een schilderij voor op de stand, opbouwen en afbreken van de stand, rondrijden van geïnteresseerde leden en alle andere klusjes die gedaan moesten worden.