TAN Afdeling Noord  logoNoord

Contactpersoon

4826

Overige informatie

Overige informatie:

Hier ziet u de “ bemanning” van de Clubshop van TAN, in actie op de Nieuwjaarsbijeenkomst van de afdeling Noord in Drachten.

zwierCitroen-fan vanaf ongeveer 1973 (een eendje, aangekocht als gevolg van de benzinecrisis in dat jaar), kwamen wij rond 1989 door familieomstandigheden in het bezit van een Traction, te omschrijven als “ in staat van restauratie” . Vanaf dat moment was het enthousiasme voor Traction geboren en gebleven. Helaas kon er maar weinig gesleuteld worden aan deze auto:
Soms zijn er andere prioriteiten, zoals een verhuizing van Maassluis naar Groningen, een boerderij die daar wachtte en vervolgens in zijn geheel opgeknapt moest worden.
Maar……. rond 1995 hoefden wij niet lang na te denken toen er een oproep in het Traction-blad verscheen, waarin bemensing werd gevraagd voor de landelijke Clubshop.
Wij hadden hiervoor de ruimte en het enthousiasme.
Inmiddels runnen we nu bijna 10 jaar de clubwinkel van TAN met veel plezier. Het kost nogal wat tijd om alle TAN-leden te voorzien van de gewenste club-spulletjes, en dus is onze Traction nog steeds niet rijdend op de weg verschenen, maar dit hopen wij binnen zo’n twee jaar wel te laten gebeuren.

 

(Inmiddels is de Clubshop een onderdeel geworden van het clubmagazijn.)